Kreative Trøndelag
Strinda videregående skole > Aktiviteter > Vi dekker til fest

Vi dekker til fest


Foto: Jens Haugen

"Vi dekker til fest" er et omdømme- og rekruteringskonsept utviklet av Geir Rune Larsen ved Restaurant- og matfag ved Strinda vgs. Målet er å gi ungdom opplevelser og erfaringer med mat, matlaging og måltider. Arbeidet med lokal mat og kultur skal skape en identitet som forteller ungdom noe om hvor man kommer fra og hvilke råvarer som hører hjemme i vårt nærområde. 

Konseptet bygger på at Resturant- og matfagelever på Vg1 og Vg2 besøker ungdomsskoler i faget "Mat og helse". I tillegg deltar fagpersoner fra bransjen og faglærere. Dette har blitt en suksess. NHO Reiseliv har også fattet interesse for prosjektet og ønsker nå å gi ungdom over hele landet anledning til å prøve seg innen faget. 

Fagnettverk for Restaurant- og matfag i Sør- Trøndelag og rekruteringsteamet har vunnet priser for sitt rektureringsarbeid. I november 2011 mottok de NHO reiseliv- og matbransjens kompetansepris for 2011. Samme år vant de også Yrkesopplæringsnemnda i Sør-Trøndelag sin kompetansepris. Bakgrunn for prisene er arbeidet med rekruttering og omdømmebygging for restaurant- og matfagbransjen i Sør-Trøndelag.

For mer informasjon om "Vi dekker til fest" ta kontakt med avdelingsleder ved Restaurant- og matfag Geir-Rune Larsen eller sjekk nettsiden deres.

Epost:
Telefon: 72813313
Mobil: 930 62 571


Utskriftsvennlig versjon