Kreative Trøndelag
Strinda videregående skole > [Forside elementer] > Aktiv dag for lærerne

Aktiv dag for lærerne

Fredag 25. november var det planleggingsdag - en dag lærerne gjør andre ting. I år var det fire ulike opplegg lærerne på studiespesialiserende kunne være med på. Et av oppleggene omfattet både forelesning om byutvikling samt bading i Sjøbadet for de tøffeste. Turen endte opp på Reina, også kjent som Svartlamo’n. Der fikk man en orientering om hvordan boligstiftelsen er organisert - et spennende innblikk i et alternativt organisert samfunn.

Omviser i byen, fra Brattøra og helt ut på Lade, var overarkitekt Vegard Hagerup fra fylkets avdeling for regional utvikling. Vegard illustrerte og viste tankegangen bak byutvikling og sammenbinding av byens ulike funksjoner. Alle de fremmøtte syntes dette var svært interessant. Det ble til og med en liten sang – Lili Marlen – nede ved Dora.

Primus motor fra Strinda på dette opplegget, og kanskje aller tøffest i vannet, var Jorunn Reitan. De øvrige lærerne på studiespesialisering var på seminar om fremmedspråklige, på kurs i 3D printing, på besøk i det nye Litteraturhuset i byen eller med på aktiviteter med idrettsfag. Slik ble det en variert og annerledes dag for lærerne.


Utskriftsvennlig versjon