Strinda videregående skole > [Forside elementer] > Innovasjonscamp

Innovasjonscamp

Vi har arrangert innovasjonscamp for hele Vg1 Studiespesialisering på Strinda. Totalt var 30 grupper i sving og de jobbet med tre ulike problemstillinger knyttet til temaet matsvinn/matkasting. Gruppene var satt sammen på forhånd og alle klasser var representert i hver gruppe. Elevene presenterte sine idéer til løsninger onsdag. Oppdragsgiver for prosjektet var Renholdsverket og Sparebank1. Sør-Trøndelag fylkeskommune og Ungt entreprenørskap bidro også med veiledning underveis i gruppearbeidet. Det vanket premie til beste grupper etter presentasjonene (pizza i Tyholttårnet for hele gruppen). Målsetningen med dagene er å gi elevene en annerledes dag der skolefag og kreativitet og nyskaping forenes med muligheten til å skape nye sosiale bånd på skolen.