Kreative Trøndelag
Strinda videregående skole > [Forside elementer] > Vellykket innovasjonscamp

Vellykket innovasjonscamp

Dagen startet med en innledning og utdeling av beste forretningsplan som var innsendt og vurdert i forkant. Det var åtte påmeldte grupper fra Byåsen og seks grupper fra Strinda. Første stikk gikk til Byåsen. Godhjerta UB tok prisen for beste forretningsplan, og fikk med seg dagens første 500,-. Deretter ble det utstillinger (stands) og pitching av ideer.

Første kåring – beste team gikk til gruppen LettHandel UB fra Strinda. Hederlig omtale fikk Godhjerta UB fra Byåsen og Training Buddy fra Strinda. Deretter var det beste utstilling. 500 kroner og seier til Strinda til gruppen Spapp – som ble beskrevet som en helhetlig stand fra topp til tå og gode selgere som var «påskrudd».

Beste salgsteam og 500,- gikk til Godhjerta UB fra Byåsen, for utstråling, alle på stand – smilende, positive og hyggelige. Det var knyttet ekstra spenning dagens hovedpris - beste ungdomsbedrift. Etter hederlig omtale av Strindagruppa Letthandel og Byåsens Less is more, dro Strinda videregående hjem prisen. Det var gruppen som har samarbeidet med elektroavdelingen om å lage en fraværsskanner – gruppa iSJEF som tok prisen. De fikk også dagens hovedpremie som var 1000,-

Vi gratulerer alle vinnerne med flott innsats og fine resultater. Jurylederen fra Ungt Entreprenørskap, Kåre Presthus, berømmet alle gruppene for høyt nivå. Det var jevnt høyt nivå, også på dem som ikke vant premier denne gangen. Juryen var satt sammen fra Selbu sparebank, fra Daglige Gleder og fra NAVs arbeidslivssenter. Vi takker alle involverte.

 


Utskriftsvennlig versjon